Ide csak a család regisztrált tagjai léphetnek be. Add meg a saját e-mail-címedet; Zoltán jóváhagyása után be tudsz lépni vele.
Mielőtt elkezded
Amit itt elmondasz, leírsz vagy feltöltesz, titkosítva kerül a család otthoni gépére, a saját, külön emléktáradba. Alapból csak a tiéd. A feldolgozást Zoltán gépe végzi, ezért ő technikailag hozzáférhet. Bármit visszakérhetsz vagy töröltethetsz.